A kétrétegű citrusos desszert, amely saját maga készíti el a sodóját
Két mozdulat elkészíteni ezt az isteni, citrusos sodóban üldögélő desszertet. Kóstold meg azonnal, megköszönni ráérsz később is!
Két mozdulat elkészíteni ezt az isteni, citrusos sodóban üldögélő desszertet. Kóstold meg azonnal, megköszönni ráérsz később is!
Olaszországban állítólag több mint 1500 féle kenyeret árulnak, és minden régiónak – sőt olykor városnak, falunak, de még pékségnek is – megvan a maga kenyérkülönlegessége. Gennaro pedig megmutatja, hogyan készítheted el őket.
A finom falatok mellett brutális események és véres drámák helyszíne is lehet a konyha. A mi konyháink mindenképpen. Elmeséljük a legdurvább konyhakatasztrófáinkat – aztán ti jöttök!
A tabulé az nem egy tánc.
Szerzőnket gyengéd vonzalom fűzi a töltött tésztabatyukhoz. Ugye, nincs egyedül?
Amikor elmeséltem a vörös lencse receptjét egy barátnőmnek, hüledezve kérdezte: „Ez tényleg ilyen egyszerű?!” És hogy miért nem sütök ilyet mindennap. Mert eddig nem tudtam, hogy lehet! Na de majd most!
Lajos Mari – aki generációknak „fogta a kezét” a konyhában szakácskönyvein keresztül – maga a nagybetűs életszeretet és kedvesség. Fogadjátok szeretettel ezt az ízes-illatos beszélgetést hazánk legendás gasztronómiai szerzőjével:
Hogy miből készül a hamis guacamole avokádó helyett? Az alábbi receptből kiderül: