Óda a zabpelyhes palacsintához – Három isteni recept, avagy tökéletes reggeli pár perc alatt
Ha Dián Dórit kérdeznétek, hogy mi a legjobb verziója a zabpehely felhasználásának, ezt a három ötletet mondaná:
Ha Dián Dórit kérdeznétek, hogy mi a legjobb verziója a zabpehely felhasználásának, ezt a három ötletet mondaná:
Számodra mi a boldogság íze? Mit tennél az „ízalbumodba”? És hány fajta tésztát ismersz eljárástól kialakítási mozdulaton át a formáig meghatározva? Ínycsiklandó beszélgetés egy food dizájnerrel, ami nemcsak a gyomornedveket indítja be, de a nosztalgiázást is!
Süss otthon steaket! Tonhalsteaket!
Ismered azt a viccet, amikor a kisgyerek az asztalra csap, és még több fehérrépát követel az anyukájától? Biztos nem, ez ugyanis nem vicc, hanem a te valóságod lesz!
Nektek vannak előítéleteitek a fura színű ételekkel szemben? Csúszna a zöld tojás és a pink leves? Vagy inkább csak borzongtok rajta? Akármelyik is, kattintsatok a cikkre egy fura színű húsvéti menüsorért.
Fahéjas nachos? Nutellás quesadilla? Hallatlan!
A következő három gyors recept után nem ugyanúgy nézel majd a zabpehelyre, a kókuszreszelékre és a rizsre... Mert bizony vízzel összeturmixolva tényleg növényi alapú, tejjellegű készítményt kapsz belőlük! Mutatjuk, hogyan.
Ma van a burgonyacsipsz világnapja, és kolléganőnk igazi rajongóként alaposan megünnepli. Csipsztörténet, teljes menü tele csipsszel, és ötlet arra, hogy mit érdemes tenni, ha a kezedbe akad egy zacskó krumpliszirom (meg kell enni!).