WMN KNYHA
WMN KNYHA

„Aki nem tanulja meg az asztal tiszteletét, az kötődni sem tanul meg igazán” – Interjú Lajos Marival

WMN KNYHA – 2023.02.05. – FR

Lajos Mari – aki generációknak „fogta a kezét” a konyhában szakácskönyvein keresztül – maga a nagybetűs életszeretet és kedvesség. Fogadjátok szeretettel ezt az ízes-illatos beszélgetést hazánk legendás gasztronómiai szerzőjével:

Könnyed nyár a télben: mennyei halas taco hamis guacamoléval

WMN KNYHA – 2023.01.25. – DD

Hogy miből készül a hamis guacamole avokádó helyett? Az alábbi receptből kiderül:

Így vált alsó polcos termékből praktikus kedvenccé a dobozos sör Amerikában

WMN KNYHA – 2023.01.24. – MZS

Ti melyiket szeretitek jobban: a dobozost vagy az üvegest?

Lisztmentes és villantós torta ünnepi alkalmakra

WMN KNYHA – 2023.01.22. – TF

Ezt a kétemeletes csodát teljesen kezdők is meg tudják csinálni Tóth Flóra tippjeit követve.

A két éhes olasz, akik megtanítanak az ételek (és az élet) élvezetére

WMN KNYHA – 2023.01.21. – FR

Egy szeretetteli műsor, ami elhiteti veled: la vita è bella.

Új fogáshoz kevés, kidobni bűn – Négy maradékmentő ötlet lustáknak

WMN KNYHA – 2023.01.15. – TF

Szendvicsbe, falatkákba jó lesz! Elmondjuk, hogyan.

Az étlapok evolúciója: 1810 tételes menük, idegesítő gyerekkaják és más furcsaságok

WMN KNYHA – 2023.01.14. – FB

„Volt olyan étlap, amit feminista ügyvéd vitt el egészen a bíróságig!” – írja Fiala Borcsa, aki azt is összefoglalta, mire figyelj, hogy ne verjenek át az éttermekben:

A hawaii pizza a legnagyobb gasztronómiai kamu! – 5 + 1 étel, ami nem onnan származik, ahonnan gondolnád

WMN KNYHA – 2023.01.11. – DD

A nápolyi nem nápolyi, és a rántott szelet sem echte bécsi. A hawaii pizzáról pedig ne is beszéljünk…