A jegeskávé sokkal több lehetőséget rejt magában, mint elsőre gondolnád
Szakértő segítségével jártunk utána a tökéletes jegeskávé titkának – így nemcsak a nyárból, de a frissítő receptekből is könnyűszerrel kihozhatjuk a maximumot.
Szakértő segítségével jártunk utána a tökéletes jegeskávé titkának – így nemcsak a nyárból, de a frissítő receptekből is könnyűszerrel kihozhatjuk a maximumot.
Aki igazán bátor, az a harmadik receptet is kipróbálja, amiben hús ugyan nincs, de kakaó és zöldség igen. Nem viccelünk.
Te melyik csapatot erősíted, azokét, akik grammra pontosan ragaszkodnak mindenhez egy adott receptben, vagy azokét, akik ki sem nyitják a szakácskönyvet, csak mennek a saját fejük után, lesz, ami lesz alapon?
Fiala Borcsával életében először megesett a szégyen: kénytelen volt beismerni a vendéglátójának, hogy egyszerűen nem tud többet enni. Pedig akkor még csak fél napja tartózkodott Székelyföldön…
Amilyen finom az avokádó, olyan hatalmas az ökológiai lábnyoma. Szerencsére sok más zöldség-gyümölcs áll rendelkezésünkre, hogy ízletes hamis avokádókrémet csináljuk, amik egészségesek, de sokkal fenntarthatóbbak:
Fiala Borcsa állítja: igenis fontos, hogy amit megeszünk, az ne csak finom, de szép is legyen!
Maki Stevenson szerint a legnagyobb bűn, amit a konyhában el lehet követni az, ha a tökéletességet hajszoljuk. Nőként pedig hatványozottan hajlamosak vagyunk erre. Ismerjétek meg hazánk egyik legismertebb séfjének izgalmas útját, élet- és ételfilozófiáját.
Az egykori kislány, aki ha tehette, reggeltől estig szalámit, kolbászt és rántott húst evett, mára igyekszik elhagyni a húst, és elhozta az aktuális kedvenc vega fogását.